Express Bank-Secure

Hva slags app er Express Bank Secure appen?

EU innfører et nytt krav om at alle betalinger du foretar på nettet skal godkjennes av den som kjøper. Appen fungerer omtrent slik som BankID, og skal brukes på hvert femte kjøp og hver gang du handler for over 300 kr på nettet. Du finner appen i AppStore eller Google Play ved å søke på «Express Bank Secure», og den skal brukes på alle dine Express Bank-kort.

Når skal appen tas i bruk?

Du må ta i bruk appen fra og med 1. desember 2020 for å kunne fortsette å handle på nettet med et av dine Express Bank-kort.

Kan jeg bruke kortet uten å bruke appen?

Nei, ikke hvis du skal handle på nettet med et Express Bank-kort. Skal du handle på nett vil du måtte verifisere betalingen via Express Bank Secure. Du kan fortsatt bruke kortet i fysiske butikker uten å ha appen.

Express Bank Secure-appen fungerer ikke

Prøv å slette appen på telefonen, og installer den på nytt. Hvis den fortsatt ikke fungerer, kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Kan jeg bruke appen når jeg betaler med kort fra andre banker?

Nei, det kan du ikke. Har du betalingskort i en annen bank, må du laste ned appen de benytter for sikker betaling på nett.

Jeg har ikke smarttelefon?

Hvis du ikke har en smarttelefon, kan du dessverre ikke bruke Visa Onecard eller annet kort fra Express Bank på nett, og du må handle med et kort fra en annen bank. Du kan fortsatt bruke dine Express Bank-kort når du handler i fysiske butikker.

Fant du ikke det du søkte etter?

Du kan skrive til oss på: expressbank@expressbankmail.no.
Husk å skrive ditt lånenummer eller søknadsnummer i e-posten, så vi raskere kan hjelpe deg.

Du er også velkommen til å ringe oss på tlf.: 23 30 83 00. Vi er klar til å besvare telefonen alle hverdager mellom klokken 10:00-16:00

Når er det best å ringe til oss?