Express Bank Secure

Hva slags app er dette?

EU innfører et nytt krav om at alle betalinger du foretar på nettet skal godkjennes av den som kjøper. Appen fungerer omtrent slik som BankID, og skal brukes på hvert femte kjøp og hver gang du handler for over 300 kr på nettet. Du finner appen i AppStore eller Google Play ved å søke på «Express Bank Secure», og den skal brukes på alle dine Express Bank-kort.

Når skal appen tas i bruk?

Du må ta i bruk appen fra og med 1. desember 2020 for å kunne fortsette å handle på nettet med et av dine Express Bank-kort.

Kan jeg bruke kortet uten å bruke appen?

Nei, ikke hvis du skal handle på nettet med et Express Bank-kort. Du kan fortsatt bruke kortet i fysiske butikker uten å ha appen.

Appen fungerer ikke

Prøv å slette appen på telefonen, og installer den på nytt. Hvis den fortsatt ikke fungerer, kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Kan jeg bruke appen når jeg betaler med kort fra andre banker?

Nei, det kan du ikke. Har du betalingskort i en annen bank, må du laste ned appen de benytter for sikker betaling på nett.

Jeg har ikke smarttelefon?

Hvis du ikke har en smarttelefon, kan du dessverre ikke bruke Visa Onecard eller annet kort fra Express Bank på nett, og du må handle med et kort fra en annen bank. Du kan fortsatt bruke dine Express Bank-kort når du handler i fysiske butikker.