Retningslinjer

for informasjonskapsler og personvern på nettstedet

Personvernerklæring for Express Bank

Express Bank er opptatt av å respektere ditt personvern. Derfor behandler vi dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og den til enhver tid gjeldende lovgivning. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi mottar, samler inn og på annen måte behandler når du besøker denne nettsiden.

Med personopplysninger menes opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson.

Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom denne personvernerklæringen.

Express Bank samler inn og behandler IP-adresser, samt besøkendes adferd på nettsiden ved bruk av informasjonskapsler.

Hva er en informasjonskapsel (cookie)?

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin, smarttelefon, nettbrett eller lignende med det formålet å gjenkjenne enheten, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser ved senere besøk. Ingen personlige opplysninger lagres i våre informasjonskapsler og de kan ikke inneholde virus.

Hva bruker Express Bank informasjonskapsler til?

Vi bruker informasjonskapsler til å hjelpe oss med å identifisere deg som bruker, og dermed kunne vise deg de annonsene som mest sannsynlig vil være relevante for deg. I tillegg bruker vi opplysningene til statistikk og til å optimalisere tjenestene og innholdet vårt.

Så lenge oppbevares informasjonskapslene

Informasjonskapsler sletter seg selv. Varigheten på en informasjonskapsel kan være alt fra noen dager til 2 år. Informasjonskapslene fornyes etter hvert besøk.

Disse informasjonskapslene bruker vi

Obligatoriske informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene er nødvendige for at kjernefunksjonaliteten på nettstedet skal fungere.

Informasjonskapsler for funksjonalitet
Disse informasjonskapslene er nødvendige for at kjernefunksjonaliteten på nettstedet skal fungere.

Informasjonskapsler for annonsering
Disse informasjonskapslene brukes av reklamebyråer til å levere annonser som er relevante for dine interesser.

Slik sletter eller blokkerer du informasjonskapsler

Det er enkelt å slette informasjonskapsler fra en datamaskin eller mobil enhet, ved hjelp av nettleseren. Se under «hjelp» i nettleseren, for å finne instruksjoner for hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler, eller motta et varsel hver gang en ny informasjonskapsel blir sendt til datamaskinen eller mobilenheten din. Vær oppmerksom på at du ikke vil kunne bruke alle funksjonene hvis du slår av eller sletter informasjonskapsler.

Om enheten din (datamaskin, nettbrett osv.) benyttes av flere forskjellige personer, eller du bruker flere forskjellige nettlesere, bør du være oppmerksom på at innstillingene dine kan variere alt etter hvem som bruker enheten og hvilke nettlesere som benyttes. Legg også merke til at om du bruker flere forskjellige enheter når du besøker nettstedet vårt, må du stille inn preferansene dine for hver enkelt enhet.

Vår bruk av personopplysninger

Express Bank behandler personopplysninger som du frivillig oppgir. Vi samler inn fødselsnummer, kontaktinformasjon, informasjon om økonomien din, sivilstatus, nasjonalitet, utdanning og kontonummer når du fyller inn lånesøknaden din. Dette gjør vi for å kunne behandle lånesøknaden på raskest mulig måte. For å kunne samle inn personopplysningene, trenger vi ditt samtykke. Du gir samtykke når du sender inn lånesøknaden.

Dersom du samtykker til det, kan Express Bank lagre opplysninger om deg i en profil når du besøker nettsidene som er en del av et annonsenettverket. Hvis du på et tidspunkt har lagt igjen personlige opplysninger om deg selv på en av nettsidene i annonsenettverket, vil vi i Express Bank kunne bruke disse opplysningene når du besøker vår nettside. En nettside i annonsenettverket er for eksempel systemet vi bruker når du fyller ut lånesøknaden. Oppgir du opplysninger på vår nettside, vil også disse bli lagret i profilen din. Opplysningene brukes for å gjøre søknadsprosessen enklest mulig. Vi oppbevarer opplysningene frem til du avslutter kundeforholdet ditt hos oss. Express Bank deler aldri opplysninger om deg med en tredjepart.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake, og kreve at personopplysningene slettes i samsvar med personvernlovgivningen. Express Bank vil ikke lagre opplysninger om deg lenger enn det som er nødvendig for å gjennomføre formålet angitt ovenfor.

For mer informasjon om hvordan vi bruker person- og kundeopplysninger:
Les vår personvernerklæring her

Databeskyttelseserklæring

BNP Paribas har utarbeidet en databeskyttelseserklæring som dekker eksiterende, tidligere og kommende kunder. Erklæringen gjelder for hele BNP Paribas som en enhet, og derfor ikke kun for Ekspress Bank NUF. Du finner BNP Paribas’ databeskyttelseserklæring her.