Om Express Bank

Express Bank er en nordisk bank med 30 års erfaring og en stor kundeportefølje. Vi garanterer en enkel, trygg og sikker prosess for deg som ønsker ta opp lån til ulike formål.
Tett tilknytning til detaljhandelen

Express Bank fikk sitt første kontor i Norge i 2008. Banken ble for første gang etablert i 1987, da banken oppsto som et samarbeid mellom Handelsbanken og Dansk Supermarked. Vi har siden oppstarten hatt en nær tilknytning til detaljhandelen, og tilbyr også skreddersydde kredittløsninger til butikker og nettbutikker.

Mer enn 2.000 forhandlere

Vi samarbeider med over 2.000 forhandlere – deriblant Garderobemannen, Quick Carfix og Bauhaus – samtidig som vi har et tett samarbeid med ulike finansagenter. Vi arbeider målrettet med å utvide tilbudet til norske forbrukere innenfor lån, kort og forsikring.

En del av BNP Paribas Personal Finance

Vi har kontorer i Oslo, Taastrup i Danmark og Kista i Sverige. Express Bank er en del av BNP Paribas Personal Finance. BNP Paribas Personal Finance er representert i over 30 land, har over 20.000 ansatte og håndterer ca. 27 millioner kunder. Gjennom BNP Paribas Personal Finance har Express Bank en posisjon som sikrer god økonomisk stabilitet, noe som er en forutsetning for å drive bank i dag.

logo-bnp

Samarbeidspartnere

Våre forpliktelser

Ansvar er en viktig verdi for Express Bank. Vi har delt ansvaret inn i tre grunnprinsipper.

Økonomisk ansvar – Vi forplikter oss til å:

  • Tilby gode tilbud og tjenester, slik at du får de beste vilkårene på ditt lån.
  • Informere kundene på en tydelig og enkel måte.

Sosialt ansvar – Vi forplikter oss til å:

  • Arbeide for et arbeidsmiljø som er preget av likeverd, mangfold og gjensidig respekt.
  • Investere i våre ansatte.

Miljøansvar – Vi forplikter oss til å:

  • Redusere bruken av papir ved å kommunisere digitalt med kundene våre. I tillegg gjør vi det vi kan for å tilby miljøvennlige produkter og tjenester.

expressbank-om-oss

Rapporter

  • Express Bank halvårsregnskap 2018