Samle
dyre smålån

Samle dyre smålån: Refinansiering av smålån kan spare deg mange penger

Har du mange smålån og kredittkortgjeld? I såfall kan det lønne seg å samle smålån og kredittkort til ett lån.

Mange kjøp på kredittkortet og kreditter over tid, kan bli dyrt for deg og det kan være vanskelig å holde oversikten. Har du handlet sofa på kreditt og ferietur på kredittkortet? Disse smålånene kan samles i et refinansieringslån hos oss. Det betyr at du kan samle dyre smålån i ett lån. Det blir billigere, samtidig som du har all usikret gjeld på et sted. Du kan se hvor mye du kan låne med vår lånekalkulator.

Låneeksempel refinansiering

Effektiv rente 11,7%, 200.000 kr o/5 år, kostnad: 60.284 kr, totalt: 260.284 kr. Eksemplet forutsetter betaling med AvtaleGiro og at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på 4.412,69 kr over 5 år. Maksrente: 26.87%. Maks løpetid 180 mnd.

Hva er et smålån?

Et smålån er et mindre forbrukslån med opptil 5 års nedbetalingstid. Smålån har ofte høye renter på grunn av den lave lånesummen, men også den korte nedbetalingstiden. Likevel kan smålån være et gunstig alternativ til kredittkort, og med et smålån kan du dekke utgiftene som ellers ville ha sprengt budsjettet, enten det er lånet som ble tatt opp for å kjøpe ny vaskemaskin eller ferien du kjøpte på kredittkort.

Har du derimot mange smålån kan det bli vanskelig å holde oversikt over alle forfallsdatoer og renter. Da kan et refinansieringslån gi deg bedre oversikt. Med et refinansieringslån kan du samle dyre smålån på en regning, og få en lavere kostnad. Har du tatt opp mange smålån hjelper Express Bank deg å refinansiere alt i ett lån med gode betingelser.

Vil du vite mer om refinansieringslån, kan du lese mer her

Refinansiering av gjeld

Refinansiering av gjeld betyr egentlig at du reforhandler betingelsene på lånet ditt, enten det skulle være boliglån, billån eller forbrukslån. Ofte kan man også bake inn andre lån i det samme lånet, slik at du får alt på ett sted.

Vi refinansierer ikke boliglån hos oss, da et boliglån tar pant i eiendeler som hus, hytte osv. Du kan derimot få refinansiering uten sikkerhet, det vil si at du kan samle flere smålån, kredittkortgjeld og andre lån som ikke har pant i eiendelene dine hos oss.

Refinansiering av gjeld vil som oftest gi deg bedre vilkår og du vil få bedre oversikt over økonomien.  Så har du mye usikret gjeld kan du spare penger på å velge refinansiering hos oss.

Vil du samle smålån og samtidig få utbetalt litt ekstra?

Har du mye smågjeld fra før, kan du refinansiere gjelden din i ett lån, og legge ved en utbetaling av penger i samme lånet. Da får du alle fordelene ved et refinansieringslån, samtidig som du slipper å ta opp enda et smålån. Dette gir deg bedre oversikt, og du får all forbruksgjeld samlet på en regning. Har du for eksempel 100.000 kr i forbrukslån i en annen bank, og du trenger 30.000 kr til ny sofa, kan du i stedet for å søke om nytt forbrukslån, søke om refinansiering på 100 000 kr, med 50.000 kr utbetalt.

Vi krever ikke sikkerhet i lånet, og du kan alltid låne til en konkurransedyktig rente hos oss.

All kundeservice foregår gjennom enkle prosesser online, som betyr effektiv behandlingstid og lett tilgjengelighet for kunder. Trenger du hjelp med søknaden, kan du ta kontakt med oss.

Samle smålån og kreditter – refinansiering av smålån uten sikkerhet

Smålån kan være et fint alternativ til kredittkort. Et smålån kan ha lavere rente enn kredittkortet, og det kan derfor være mulig å få en lavere kostnad totalt sett enn om du kun bruker kredittkort. Skal du for eksempel ha ny TV eller vaskemaskin, men ikke har råd til å betale der og da, kan du ta opp et smålån.

Noen forhandlere tilbyr også ulike betalingsløsninger. Blant annet kan man få kjøpe på kreditt. Dette inkluderer ofte en betalingsfri periode, men når den har utløpt må du betale renter. Også disse kredittene kan refinansieres så du har alt på ett sted.

Derfor; har du mange ulike typer lån, bør du samle kreditter, smålån og kredittkort i et refinansieringslån. Les mer om refinansiering av kredittkort.

Hva gjør jeg om jeg får avslag på søknaden om refinansiering?

Dersom du skulle få avslag på søknaden om refinansiering av smålån, bør du sette opp en nedbetalingsplan der du ser på muligheten for å betale tilbake eller innfri lånet med høyest effektiv rente først. Forsøk gjerne å se om det er mulig å få en kortere nedbetalingstid på de dyreste smålånene, da dette totalt sett vil gi deg en lavere kostnad.

Har du betalingsanmerkninger eller inkassokrav, må du betale disse før du sender en ny søknad om refinansiering. For å kunne få innvilget en søknad om refinansiering kan du ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassokrav. Du kan sjekke om du har betalingsanmerkninger registrert på deg via et kredittopplysningsbyrå.

Lurer du på mer om refinansieringslån, kan du lese her

Kundene våre velger å refinansiere smålån hos oss fordi:

 • Du får svar på lånesøknaden på noen minutter:
  Hvis du sender en søknad for å refinansiere smålån, vil du få svar på søknaden etter kort tid. Blir søknaden godkjent, trenger vi litt flere opplysninger fra deg før lånet kan utbetales.
 • Du får en lavere kostnad på lånet:
  Refinansierer du smålånene dine, vil du få en lavere kostnad på lånet totalt sett enn hva du har i dag. Med en lavere rente og alt på en regning, får du bedre oversikt over gjelden din.Du sparer både tid og penger.
 • Vi krever ingen sikkerhet når du tar opp et hos oss:
  Når du får innvilget lån hos oss, trenger du ikke stille eiendeler som sikkerhet. I et vanlig lån, tar du pant i for eksempel bolig. Ved et forbrukslån trenger du ikke ta pant i noe, men rentene vil derfor være noe høyere enn på et vanlig lån.
 • Du velger selv beløpsstørrelsen og løpetiden på lånet:
  Du kan selv velge hvor mye du ønsker å låne/refinansiere. Du kan også velge løpetiden på lånet, men løpetiden kan ikke overskride 5 år med mindre det nye lånet har lavere totalkostnad enn hva du har i dag.
 • Lånesøknaden er ikke bindende:
  Det er helt uforpliktende å søke lån hos oss. Om du er nysgjerrig på hva vi kan tilby, kan du sende en søknad. Ønsker du ikke å slå til på tilbudet om å refinansiere dyre smålån, takker du bare nei.