Samle lån på et sted og få bedre oversikt

Få hjelp til å samle all gjeld til et lån og spare penger

Å samle lån og kredittgjeld, også kjent som refinansiering, er ofte den beste og billigste løsningen for deg som har mange dyre smålån, forbrukslån, kredittkortgjeld eller annen forbruksgjeld. Har du flere eksisterende lån og kontokort hos Express Bank og andre långivere, kan du med fordel forene dem i ett samlet lån til en lav rente, og dermed spare penger hver måned.

Lag en rask beregning, og se hvor mye mer du kan få til rådighet til deg selv med et refinansieringslån.

Å samle lån hos Express Bank

 • Mulighet til å samle eksisterende lån for mellom 50.000-500.000 kr.
 • Et lån til en lav rente (fra 7,99% i pålydende rente).
 • Større beløp til rådighet hver måned.

Vi samler og innfrir alle de eksisterende lånene dine, så du slipper strevet med å kontakte långivere.

Å samle lån på et sted kan ofte være en billigere løsning, i motsetning til flere dyre smålån. Ved å samle lånene dine ett sted, sparer du f.eks. gebyrer hos andre långivere, og du vil mest sannsynlig oppleve å ha flere penger til deg selv – hver måned.

Ved refinansiering av gjeld, vil du spare penger

Express Bank tilbyr refinansiering uten sikkerhet

Med mer enn 30 års erfaring som låntilbyder, er vi litt av en sølvrev i bransjen, og vi var derfor også én av de første på markedet som kunne tilby refinansieringslån. I dag er det den franske banken, BNP Paribas Personal Finance, som eier oss, og det gir oss den nødvendige økonomiske stabiliteten det krever å drive bank i dag.

Express Bank tilbyr fordeler du kanskje ikke møter i den vanlige banken. All kundeservice foregår gjennom enkle prosesser online, som betyr effektiv behandlingstid og lett tilgjengelighet for kunder over hele landet. Express Bank tar seg av det praktiske i forbindelse med søknaden. Når du har sendt inn en helt uforpliktende søknad om refinansieringslån, med opplysninger om hvilke lån du ønsker å samle i et refinansieringslån uten sikkerhet, vil vi behandle den fortløpende. Når alt er klart, tar Express Bank seg av innfrielsen av dine lån og kredittkort, slik at du slipper å tenke på det.

Hvilke lån og kredittgjeld vil du samle?

Du kan tilpasse og beregne samlelånet ditt så det matcher behovene dine. Det samlede lånebeløpet må være mellom 50.000 og 500.000 kr.

Et samlelån er for deg med mange dyre lån, som ønsker å samle lånene til ett billigere lån. Når du samler de eksisterende lånene dine i ett lån, kan du spare penger hver måned. Du får også bedre oversikt over økonomien din, når du samler den nåværende kredittgjeld din hos én kreditor.

Samle gjeld på et sted å få mer orden i økonomien

Før du søker om å samle lån, kan du med fordel lage deg en oversikt på den samlede gjelden din. Har du to eller flere lån, er det ofte snakk om mange penger å spare ved å samle dem i ett lån. Hvis du har mange forskjellige kreditorer, kan det være vanskelig å holde oversikten, og du kan derfor med fordel lage en liste over de ulike lånene og kredittene dine. Et enkelt skjema med en kolonne til kreditorenes navn, ditt månedlige avdrag, restgjelden på lånet (og evt. rente og månedlige gebyrer for hvert lån) kan hjelpe deg med å skape oversikt.

Har du mange dyre lån, kan du derfor gå fra flere månedlige kostnader hos mange forskjellige kreditorer, til ett månedlig avdrag hos én bank.

Sånn søker du om et samlelån

De fleste tilbydere av samlelån har gjort det mulig å søke om et samlelån på nett. Oftest fylles det ut et søknadsskjema, der du skal oppgi hvor du har de nåværende lånene dine. Her er det viktig at du husker å få med alle lånene dine – uansett om de er tatt som kassekreditt, kredittkort eller som et vanlig forbrukslån.

Du må dessuten også oppgi noen personlige opplysninger, så du kan kredittvurderes av den nye låntilbyderen. Når alt er utfylt, sender du søknadsskjemaet på nett og kan deretter avvente svar.

Det kan være lurt å innhente et tilbud å samle lån fra flere långivere, så du kan sammenligne dem og finne det billigste lån.

Vanlige spørsmål om å samle lån

  Hva er et samlelån?

  samlelån betyr, som navnet også antyder, at du samler alle lånene dine hos én låntilbyder. Det kan være relevant å samle lånene dine hvis du har mange små lån eller kredittkortgjeld fordelt hos flere forskjellige tilbydere, da du i så fall også må betale gebyrer for alle disse lånene. Samtidig kan det være vanskelig å holde oversikt over gjelden sin, når den er fordelt ut over flere ulike lån.

  Hvorfor skal jeg låne hos Express Bank?

  Vi har mer enn 30 års erfaring på lånemarkedet og var blant de første bankene til å tilby refinansiering uten sikkerhet. Hos Express Bank kan du samle forbrukslån og anden gæld for mellom 50.000-500.000 kr. Når du taster inn gjelden din i beregneren vår, vil du raskt se cirka hvor mye ekstra penger du vil ha til  ekstra rådighet per måned. Du starter søknaden din her.

  Hva er fordelen med et samlelån?

  Når du velger å samle lån, er det viktig å understreke at du ikke vil kunne bringe gjelden din ned. Du vil derimot sannsynligvis kunne spare på gebyrene, da det ikke er provisjon og lignende som må betales flere ganger. Samtidig kan samlelån gi deg bedre oversikt over økonomien din, da du kun har ett lån å forholde deg til, og kun skal kommunisere med én långiver. Oftest sørger tilbyderen av samlelånet for å betale de nåværende lånene dine, så du ikke trenger å gjøre det selv.

  Hvorfor kan jeg ikke få et samlelån?

  Det er sjelden at det kun skyldes én årsak, og siden vi baserer kredittvurderingen på en helhetsvurdering av flere ulike faktorer, har vi heller ikke muligheten til å utdype et avslag, hvis det skulle komme til det.

  Hvordan finner jeg det beste samlelånet?

  Du bør undersøke om det er andre långivere som også tilbyr å samle lån og kredittgjeld og utifra det vurdere hvem som kan tilby deg det beste samlelånet. Pris og troverdighet er en god pekepinn når du skal velge bank.

  Må jeg sende inn masse dokumentasjon?

  Som utgangspunkt må du ikke sende inn masse dokumentasjon, dav i forsøker å innhente så mye dokumentasjon som mulig via samtykke til Skatteetaten og den primære banken din.

  Tilbyr Express Bank samlelån uten kredittvurdering?

  Nei, det gjør vi ikke. Det er ikke mulig å samle forbrukslån eller annen kredittlån / gjeld uten at vi foretar en kredittvurdering av deg og en eventuell medsøker.

  Er lånet med fast eller variabel rente?

  Lånet er i utgangspunktet med variabel rente og ellers fremgår det av kredittavtalen.

  Hvor raskt blir lånene mine samlet?

  Når du har sendt inn lånesøknaden, ser vi gjennom den. Skulle vi ha noen spørsmål eller trenger ytterligere dokumentasjon og informasjon om samlelånet ditt, vil vi kontakte deg innen få virkedager.

  Hvordan beregner jeg et samlelån?

  Fyll inn eksisterende lån og annen gjeld i låneberegneren, så vil du kunne se hvordan et samlet lån med din eksisterende gjeld vil se ut.

  Kan jeg søke selv om jeg har betalingsanmerkninger?

  Hvis du har betalingsanmerkninger, kan du ikke søke om å samle lån. Det er i det fulle og hele vanskelig å ta opp lån eller få finansiert forbruksgoder hvis du står registrert med betalingsanmerkninger. Hvis du står oppført med betalingsanmerkninger, må du sørge for å utrede saken med det aktuelle kredittvurderingsselskapet, før du kan låne penger.

Andre relevante sider om samlelån

 • Priser for refinansiering
 • Refinansiering 50.000 - 500.000 kr.
  Lånerente (Nominell, flytende) 7,99 % - 18,49%
  Vanligste rente (Nominell) 10,49%
  Etableringsomkostninger 1%, min. 950 kr
  Terminomkostninger 45 kr
  Betaling med Avtalegiro 0 kr
  Betaling med giro 55 kr
  Avtalegiro med melding 10 kr
  Innfrielse før ordinært utløp 0 kr
  Manuelle tjenester
  Adresseendring 100 kr
  Kopi av årsoppgave 100 kr
  Endring i lånet 150 kr
  Avlysning av utbetalt lån 100 kr
  Betalingsfri måned / overhopp 150 kr
  Mislighold
  Inkassovarsel 35 kr
  Betalingsvarsel 35 kr
  Øvrige omkostninger og gebyrer iht. til gjeldende satser

  Betingelser