Det er mange som tilbyr refinansiering. Å søke om et refinansieringslån er ikke vanskeligere enn å søke om andre lån. Du må fylle ut et nettbasert skjema hos banken du søker lån hos, og sende inn nødvendig dokumentasjon. Etter at søknaden er behandlet vil du få svar på om søknaden er godkjent.

Refinansiering med og uten sikkerhet

Det finnes to typer refinansieringslån; med og uten sikkerhet. Et privatlån uten sikkerhet kan du søke om hos Express Bank. Det betyr at du ikke trenger å pantsette for eksempel boligen din for å ta opp lånet. Disse lånene har litt høyere rente, siden banken tar høyere risiko ved å låne ut pengene, men du kan være trygg på at du alltid får en konkurransedyktig rente hos oss.

Et annet alternativ er å ta kontakt med banken du bruker til daglig hvis du har et stort lån der. Det viktigste er da å spille med åpne kort når du snakker med dem. Ikke prøv å skjule dårlig økonomi, da risikerer du bare å gjøre alt verre. Er du ærlig, og viser at du ønsker å betjene gjelden på en ryddig måte, vil banken ofte være løsningsorienterte. Ikke bare kan de potensielt tilby deg et godt lån, men de kan også gi deg gode økonomisk råd som vil hjelpe deg til å få en trygg og oversiktlig økonomi.

Søk om refinansieringslån via våre nettsider

Låneeksempel: Effektiv rente 11,7%, 200.000 kr o/5 år, kostnad: 60.284 kr, totalt: 260.284 kr. Eksemplet forutsetter betaling med AvtaleGiro og at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på 4.412,69 kr over 5 år. Maksrente: 26.87%. Maks løpetid 180 mnd.