I Norge er prisen man betaler for kredittprodukter ofte høy. Kredittkort og smålån har ofte høy rente og i tillegg er det som regel gebyrer knyttet til hvert enkelt lån og kredittkort. På toppen av alt dette kan det være vanskelig å holde god oversikt over privatøkonomien når man har flere banker å forholde seg til. Det finnes løsninger for alt dette – og det er penger å spare for den som er smart.

Velg refinansiering hos Express Bank

Vi ser at mange velger å refinansiere sine kredittkort og smålån til ett enkelt lån. Hos oss i Express Bank utgjør velger mange av kundene dette produktet. Du kan søke om refinansiering av kredittkortgjeld via søknadsskjemaet på vår nettside. Fyll inn din informasjon, så vil du få svar innen kort tid. Ved å samle alle sine lån og kreditter i ett enkelt lån, altså refinansiere, oppnår de fleste en stor prisreduksjon. I tillegg reduseres antallet månedsgebyrer – og både den månedlige og den totale kostnaden blir lavere.

Nedbetalingsplan på lånet

I motsetning til kredittkort og noen andre typer kreditter, vil refinansiering vanligvis bety at man tar opp et nedbetalingslån. Det vil si at kunden mottar en plan for nedbetaling, som banken vurderer som fornuftig for kundens økonomi. Ved å følge bankens nedbetalingsplan, får kunden god kontroll på den månedlige lånekostnaden, og lånets størrelse vil reduseres jevnt. Det er motiverende å se at gjelden blir mindre over tid.

Refinansiering har som vi ser mange fordeler; lavere kostnader, bedre oversikt over privatøkonomien, god kontroll på månedlige kostnader og jevn reduksjon av gjelden, er blant noen av godene.

Refinansier dyr kredittkortgjeld hos Express Bank

Tilbake til oversikten

Låneeksempel: Effektiv rente 11,7%, 200.000 kr o/5 år, kostnad: 60.284 kr, totalt: 260.284 kr. Eksemplet forutsetter betaling med AvtaleGiro og at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på 4.412,69 kr over 5 år. Maksrente: 26.87%. Maks løpetid 180 mnd.