Privatlån uten sikkerhet - Samle alt på ett sted

Går du rundt og drømmer om et nytt kjøkken, en reise med familien eller å samle all gjeld i ett lån? Før du realiserer drømmen, kan det være smart å samle all forbruksgjeld på ett sted, slik at du får bedre oversikt over gjelden du har i dag. Du kan spare mye penger på å refinansiere alt i ett lån, slik at du kan få enda mer penger å bruke på drømmene dine.

Få bedre privatøkonomi

Med privatlån kan du refinansiere alle forbrukslån og kreditter, slik at du får mer oversikt over økonomien. Med bedre oversikt er det lettere å spare til dine prosjekter og drømmer.

Lån uten overraskelser

Når du har valgt beløp og løpetid, får du svar på hva de månedlige avdragene vil bli. Slik får du full oversikt over hvordan økonomien din vil bli hvis du velger å låne penger.

Du kan til enhver tid sende inn en uforpliktende lånesøknad til bankene for å se om du kan få innvilget et lån, uten at du må gjennomføre det etterpå.

Refinansier privatlån i ett samlet lån

Har du mye privatgjeld hos forskjellige banker? Isåfall kan refinansiering være noe for deg. Det er flere fordeler med et refinansieringslån. I og med at alt samles på en regning, slipper du å forholde deg til flere forfallsdatoer i måneden, og får dermed bedre oversikt over renter og avdrag.

Et refinansieringslån kan også være et godt alternativ om du vil ta opp et nytt forbrukslån. Det er mulig å refinansiere gammel gjeld og samtidig få utbetalt en sum som bakes inn i refinansieringslånet.

Søker du om refinansiering, så innfrir bankene lånene for deg.

Lånetilbud fra flere banker

Vi anbefaler at du besøker noen av de mange sammenligningstjenestene hvor det er uforpliktende å søke om lånetilbud, f.eks:

 • Axo Finans
 • Lendo
 • Sambla
 • Zenzum
 • Zmarta

Ofte stilte spørsmål om privatlån

  Hva er et privatlån?

  Et privatlån er et lån hvor du ikke trenger å stille sikkerhet i bolig eller andre eiendeler, eksempelvis et refinansieringslån der du samler all usikret gjeld i ett lån. Et privatlån kan også være et forbrukslån. Hele søknadsprosessen kan foregå digitalt, så du trenger ikke å møte opp fysisk for å få lån.

  Hva kan et privatlån brukes til?

  Et privatlån kan brukes på det meste, enten du drømmer om et nytt kjøkken eller vaskemaskinen har gått i stykker. Søker du derimot om et refinansieringslån, vil det nye lånet gå til nedbetaling av eksisterende lån og kreditter, slik at du får samlet alt på ett sted. Det gir deg bedre oversikt over økonomien, samtidig som du får mer penger til overs.

  Hvor mye kan jeg få i privatlån?

  Det varierer fra bank til bank, men et privatlån i form av et rent forbrukslån, har vanligvis en begrensning på 200.000 kr. Ønsker du derimot å samle gjelden din i ett refinansieringslån, kan du vanligvis samle gjeld mellom 50.000 kr – 500.000 kr.

  Kan jeg få privatlån uten kredittsjekk?

  Nei, søker du om et lån i en bank vil det bli foretatt en kredittsjekk av deg.