Betalingsutsettelse

Med finansiering fra Express Bank trenger du ikke å utsette kjøpet.

Gjennom Express Bank har du mulighet for at opprette en rammekreditt på opp til kr 75 000. Med denne avtalen kan du utsette betalingen på et kjøp i et gitt antall måneder. Du kan handle i dag og betale på et senere tidspunkt. Du trenger ikke bruke hele beløpet på en gang. Du kan handle igjen og igjen, og det lages en nedbetalingsplan på det beløpet du handler for.

Priseksempel rammekreditt: Eff. rente 26,1 %, kr 25 000,- o/12 mnd. Kostnad kr 5 863,-. Totalt kr 30 863,- (forutsetter eFaktura).

Finansiering i samarbeid med Express Bank forutsetter inngåelse av kredittavtale etter kredittvurdering.

Betalingsutsettelse

Betalingsutsettelse gir deg muligheten til å kjøpe det du har lyst på når du trenger det. Slik kan du slå til på gode tilbud når de kommer, og betale senere.

Med betalingsutsettelse kan du utsette betalingen rentefritt i 4, 6 eller 9 måneder mot et gebyr. Betaler du alt innen forfall betaler du kun utsettelsesgebyret. Ønsker du å dele opp beløpet etter den rentefrie perioden, gjelder de ordinære betingelsene. Betalingsutsettelse gjelder kun på kjøp over kr 2 000.

For å få betalingsutsettelse, må du henvende deg til en av våre samarbeidspartneres butikker. Det kan være en fordel å søke om finansiering på forhånd, slik at du slipper å stå i kø for å fullføre søknaden i butikken. I butikken får du hjelp til å ordne en betalingsutsettelse.

Hvorfor velge Express Bank:
• Kjøp nå, og betal om 4, 6 eller 9 måneder
• Rente- og avdragsfri i utsettelsesperiode
• Inntil kr 75 000 i kreditt
Gebyr betalingsutsettelse:
• 4 måneder betalingsutsettelse: kr 295
• 6 måneder betalingsutsettelse: kr 395
• 9 måneder betalingsutsettelse: kr 495

Dersom totalbeløpet ikke blir betalt inn når avtalen om betalingsutsettelse utløper, går man over til delbetaling med følgende priseksempel (ved 6 måneder betalingsutsettelse, gebyr kr 395): Eff. rente 21,96 %, kr 20 000,- o/36 mnd. Kostnad kr 9 546,-. Totalt kr 29 546,- (forutsetter eFaktura).