Hvordan signere på AvtaleGiro og fullmakt

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Vi har laget to videoer, som viser hvordan du signerer på AvtaleGiro og fullmakt. Videoene er korte, og gir deg en rask innføring i hvordan du skal gå frem.

AvtaleGiro

AvtaleGiro er en tjeneste som automatisk betaler de faste regningene dine. Banken sørger for at regningene betales fra din bankkonto, den dagen regningene skal betales. Derfor trenger du ikke å huske på å betale regningene selv. Det kan likevel være lurt å gå inn for å se om regningene har gått gjennom, slik at du ikke får purring.

Vi vil gjerne at du bruker AvtaleGiro hos oss. I denne videoen viser vi deg hvordan AvtaleGiro skal fylles inn og hvor du skal sende den. Det er også mulig å sette opp en AvtaleGiro når du betaler regningen i nettbanken din. Hvordan det gjøres avhenger fra bank til bank, men det er en rask og enkel prosess.

Slik signerer du AvtaleGiro:

Fullmakt

Fullmakt til innfrielse av lån, er noe vi bruker når du skal samle lånene dine fra andre banker i et lån hos oss. Vi trenger fullmakten fra deg, slik at vi kan innfri de lånene du har andre steder. Fyll ut fullmakten med informasjon om banken, totalt lånebeløp som skal innfris, KID-nummer på fakturaen og bankens lånenummer, og send den inn til oss. Vi gjør deg oppmerksom på at alle kredittrammer som refinansieres vil stenges og avsluttes i henhold til de nye forskriftene.

Slik sender du inn fullmakten for innfrielse av lån:

Noen ord du lurer på? Se vår økonomiske ordliste.